NIEUWS

Eerste lammetje geboren bij de Rhedense Schaapskudde

Op 22 januari 2021 is bij de Rhedense Schaapskudde het eerste lam geboren, een prachtig ooitje.

Het is altijd een bijzondere gebeurtenis. Het is een voorbode van de lente en wat is nu mooier dan over een paar weken de lammetjes weer rond te zien dartelen in de weide bij de Rhedense Schaapskudde.

Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om nu bij de kooi een lammetje te adopteren en te komen knuffelen. Maar natuurlijk is daar iets op bedacht.

Via de website van de schaapskudde (www.schaapskudde.nl) bestaat de mogelijkheid om een lammetje te adopteren. Op de website verschijnen regelmatig een aantal foto’s van de pasgeboren lammetjes en op deze manier kan er toch een lammetje geadopteerd worden.  En natuurlijk ontvangt men daarna een geboortekaartje en een foto van het uitgekozen lam.

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.schaapskudde.nl, Facebook: De Rhedense Schaapskudde of Twitter: @Herderinn

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Veluwezoom live

Gemeente nieuws

  • Samen Sterker en Gezond

    Samen Sterker Gezond leven, dat is waar de gemeenten Rheden en Rozendaal voor staan. De afgelopen periode werkten de gemeenten, tientallen organisaties, instellingen, bedrijven en verenigingen aan het lokale Preventieakkoord Rheden Rozendaal – Samen Sterker Gezond. Met de acties in het preventieakkoord brengen de genoemde partners gezonde keuzes dichterbij. Van 17 t/m 22 oktober organiseren zij de Week van de Gezondheid: dé kick-off om de samenwerking en acties uit het akkoord te starten.

  • Alles over het coronavirus

    Op deze pagina vindt u een samenvatting van de coronamaatregelen, verwijzingen naar uitgebreide informatie en wat dit voor u betekent.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand