NIEUWS

Boek over de geschiedenis van Biljoen

Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) is al tien jaar eigenaar van het kasteel en gelijknamige landgoed Biljoen in Velp.

Om kasteel Biljoen toegankelijker te maken is er een rijk geïllustreerd boek met nieuwe verhalen over het kasteel uitgebracht.

Nog nooit zijn de verhalen over het landgoed, kasteel en haar bewoners zo aantrekkelijk beschreven en rijk geïllustreerd met prachtige afbeeldingen. Bekende auteurs als Luuc Kooijmans, Ileen Montijn en Luc Panhuysen vertellen ‘het verhaal van Biljoen’ in een breed cultuur-historisch kader. Het boek Biljoen is te bestellen via www.wbooks.nl.

Bekijk hier landgoed Biljoen van boven.

Bron: studiorheden.nl

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Veluwezoom live

Gemeente nieuws

  • Samen Sterker en Gezond

    Samen Sterker Gezond leven, dat is waar de gemeenten Rheden en Rozendaal voor staan. De afgelopen periode werkten de gemeenten, tientallen organisaties, instellingen, bedrijven en verenigingen aan het lokale Preventieakkoord Rheden Rozendaal – Samen Sterker Gezond. Met de acties in het preventieakkoord brengen de genoemde partners gezonde keuzes dichterbij. Van 17 t/m 22 oktober organiseren zij de Week van de Gezondheid: dé kick-off om de samenwerking en acties uit het akkoord te starten.

  • Alles over het coronavirus

    Op deze pagina vindt u een samenvatting van de coronamaatregelen, verwijzingen naar uitgebreide informatie en wat dit voor u betekent.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand