NIEUWS

Gemeente Rheden onderzoekt Velpse weekmarkt

VELP – Al sinds jaar en dag vindt de weekmarkt van Velp plaats op het parkeerterrein bij Den Heuvel.

De wens van de gemeente is om de markt in Velp een impuls te geven om zo ook het centrum van Velp aantrekkelijker te maken. De mogelijkheden hiervoor worden de komende tijd onderzocht.

Het onderzoek wordt door een adviesbureau uitgevoerd. Daarvoor zullen ze komende week bezoekers van winkels en de markt vragen naar hun mening over onder andere de weekmarkt, de locatie, het aanbod, de parkeermogelijkheden.

Wethouder Ronald Haverkamp, Economische Zaken: “Een impuls aan de weekmarkt in Velp zou het winkelgebied in Velp Centrum aantrekkelijker kunnen maken. Daarom gaan we dit onderzoeken. Uw mening is daarbij erg belangrijk. Dus ik hoop dat u meedoet als u wordt aangesproken door de enquêteurs”.

Het college van B&W verwacht in het voorjaar van 2021 de resultaten van het onderzoek. Aan de hand van de resultaten neemt het college een besluit over het vervolgtraject

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand