NIEUWS

Dit jaar geen Kerstopenstelling op Kasteel Middachten

De Kerstopenstelling op Kasteel Middachten zal dit jaar niet plaatsvinden. 

Hiermee komt helaas een breuk in de jaarlijkse traditie van Kerst op Middachten. Dit jaar zou dit bijzondere evenement voor de 33e keer plaatsvinden.

Het coronavirus gooit roet in het eten van de organisatie van de kerstopenstelling. Het blijkt onmogelijk om de bezoekers te laten genieten van de geurende kerstbomen, bloemdecoraties, knapperende haardvuren, de gezellige kerstmarkt en live muziek zonder de coronaregels in acht te nemen.

De gezondheid van gasten, vrijwilligers en medewerkers van Middachten is gezien de omstandigheden dit jaar belangrijker dan de kerstopenstelling.

Maar, Middachten zit niet stil. Achter de schermen worden al plannen gemaakt voor een mooi programma voor de toekomst.
Daarin zullen diverse activiteiten worden opgenomen met voor elk wat wils. En uiteraard zullen in het voorjaar ook de Tuinen weer opengaan voor het publiek en vindt hopelijk in december 2021 weer een Kerstopenstelling plaats.

Via de website www.middachten.nl, Facebook, LinkedIn en Twitter kunt u de plannen en activiteiten volgen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Nieuwe woonvisie: ‘woning is meer dan 4 muren en een dak boven je hoofd’

    In september heeft de raad de Woonvisie 2020-2026 vastgesteld. Deze visie laat een toekomstbeeld zien hoe inwoners kunnen wonen en leven in onze gemeente. Daarnaast staat er in hoe we dit willen bereiken.

  • Onderzoek naar Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard

    De uiterwaarden Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard liggen in een uniek gebied. Een plek waar wandelaars en fietsers genieten van de natuur, de landgoederen en het boerenlandschap. In het gebied zijn verschillende projecten gerealiseerd. Zoals een faunapassage bij landgoed Middachten, een fietspad tussen de Eikenstraat en Ellecomsedijk en een nevengeul (fase 1). Maar het gebied staat niet stil. Daarom laten provincie Gelderland en het Rijk samen met de gemeente Rheden en andere partijen een MIRT-onderzoek uitvoeren. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand