NIEUWS

Met de gids deze herfst op stap in Nationaal Park Veluwezoom

Wandelen met een gids met zicht op de Herfst kan op zondag 4 oktober van 11.00 tot 13.00 uur in Nationaal Park Veluwezoom.

De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen, je vindt dit allemaal op Veluwezoom.

Nu de dagen korter en kouder worden, maakt de natuur zich op voor de winter. Dat betekent dat er, ook voor mensen, veel te beleven is in het bos.

En er bestaat natuurlijk een kans dat je tijdens de wandeling oog in oog komt te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Hooglanders. In elk geval kunnen we de sporen van deze dieren zoeken. Een wandeling om in herfst sferen te raken en de geur van de herfst te ervaren.

Aanmelden doe je via www.natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 7,00 voor leden van Natuurmonumenten en 10,00 voor niet-leden.

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Veluwezoom live

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand