NIEUWS

Oerrr organiseert Natuurbelevingstocht

RHEDEN – Beleef de herfst en kom op zondag 4 oktober van 14.00 tot 16.00 uur naar Veluwezoom

voor de Oerrr Natuurbelevingstocht. Deze tocht is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar met hun ouders / begeleiders. Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Onderweg komen alle zintuigen aan bod.

De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4,20 voor leden en kinderen van OERRR en 6,00 voor niet-leden. De start is bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Veluwezoom live

Gemeente nieuws

  • Samen Sterker en Gezond

    Samen Sterker Gezond leven, dat is waar de gemeenten Rheden en Rozendaal voor staan. De afgelopen periode werkten de gemeenten, tientallen organisaties, instellingen, bedrijven en verenigingen aan het lokale Preventieakkoord Rheden Rozendaal – Samen Sterker Gezond. Met de acties in het preventieakkoord brengen de genoemde partners gezonde keuzes dichterbij. Van 17 t/m 22 oktober organiseren zij de Week van de Gezondheid: dé kick-off om de samenwerking en acties uit het akkoord te starten.

  • Alles over het coronavirus

    Op deze pagina vindt u een samenvatting van de coronamaatregelen, verwijzingen naar uitgebreide informatie en wat dit voor u betekent.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand