NIEUWS

Markt op Landgoed Middachten

DESTEEG – Vanwege de coronacrisis moesten eerder dit jaar de boeken- en kunstmarkt en de brocante fair

op Landgoed Middachten in de Steeg worden geannuleerd.

Op zondag 20 september worden de twee markten gecombineerd in een één sfeervolle markt. Op deze fair is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, lifestyle artikelen, vintage en lekkernijen. Pierre & Gerdy verzorgen het muzikale gedeelte met prachtige Franse chansons.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd op de lanen buiten de tuin van Middachten. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk. De tuinen en de Oranjerie van Middachten zijn geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Voor een bezoek aan de tuinen wordt een entreebedrag gevraagd. De markt is gratis te bezoeken.

Parkereren kan op de Kasteelweide, te bereiken via de Smidsallee. Om de markt veilig te houden zijn er speciale hygiënemaatregelen en wordt de bezoekersstroom gereguleerd.

www.henksteinvoort.nl

Bron: Regiobodeonline.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Nieuwe woonvisie: ‘woning is meer dan 4 muren en een dak boven je hoofd’

    In september heeft de raad de Woonvisie 2020-2026 vastgesteld. Deze visie laat een toekomstbeeld zien hoe inwoners kunnen wonen en leven in onze gemeente. Daarnaast staat er in hoe we dit willen bereiken.

  • Onderzoek naar Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard

    De uiterwaarden Havikerwaard, Fraterwaard en Olburgerwaard liggen in een uniek gebied. Een plek waar wandelaars en fietsers genieten van de natuur, de landgoederen en het boerenlandschap. In het gebied zijn verschillende projecten gerealiseerd. Zoals een faunapassage bij landgoed Middachten, een fietspad tussen de Eikenstraat en Ellecomsedijk en een nevengeul (fase 1). Maar het gebied staat niet stil. Daarom laten provincie Gelderland en het Rijk samen met de gemeente Rheden en andere partijen een MIRT-onderzoek uitvoeren. MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand