NIEUWS

Vakantiestraat activiteiten in Natuurspeelplaats in Rheden

RHEDEN – In de laatste vakantieweek van onze regio zullen er op de Natuurspeelplaats in Rheden,
achter De Kroeseboom, nog gezellige vakantie-activiteiten plaatsvinden.

Op donderdag 20 augustus is er om 10.30 uur een ouder-kind Yogales, hier is een bijdrage van 5 euro per koppel en 3 euro per persoon aan verbonden. Opgeven kan alvast via de email of Facebookpagina van KinderYoga EN Mindfullness Dieren van Nynke Bos.

Zaterdag 22 augustus zal er tussen 14.00 en 16.00 uur een heuse portretfotograaf zijn. Christa Heine Fotografie geeft een Minifotoshoot voor broertjes & zusjes op de Natuurspeelplaats. De fotoshoot is gratis, maar de digitale foto’s kun je kopen.

De kinderen zijn welkom vanaf de leeftijd van 6 maanden en maximaal 4 kinderen uit 1 gezin. De foto’s laten afdrukken tegen een meerprijs kan uiteraard ook, via Foto Print & Design Dieren.

Vanaf 16.00 uur organiseren ze een Sharing Picknick: neem een gerecht mee (denk om de hygiëne regels bij het bereiden en vervoeren) en je eigen picknickkleed. De gerechten worden verdeeld voor een picknick op de natuurspeelplaats. Hierbij gelden de RIVM richtlijnen: volwassenen niet uit eenzelfde huishouden zullen 1.5 meter afstand houden. Er zullen materialen zijn om handen te wassen, er is ook een watertappunt aanwezig.

De organisatie is nog op zoek naar iemand met een auto met een trekhaak; die even een handje wil helpen om een springkussen in Rheden op te halen, op te zetten en later weer op te ruimen en terug te brengen. Aanmelden hiervoor kan bij Inge Butterman, graag via App of sms 06-48080197.

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand