NIEUWS

Wandeling langs bloeiende heide en sporen van de tornado

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 16 augustus 2020 een excursie vanaf station Rheden

naar Koepel de Kaap. De start is om 14.00 uur bij station Rheden.

Augustus is de tijd van de mooie paarse heidevelden. Die gaan ze bekijken. De gidsen vertellen over dit heide landschap, hoe het ontstaan is en hoe het in stand gehouden wordt.

Tijdens de excursie lopen ze ook een stuk over de route die de tornado een jaar geleden gevolgd heeft toen Rheden door die tornado getroffen werd. Ze gaan bekijken welke effecten die tornado heeft gehad op de natuur en hoe de natuur zich daarvan herstelt.

Vanwege de Corona-maatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan alleen via onze website http://www.ivnoostveluwezoom.nl/'); return false;" style="box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(193, 34, 58); text-decoration: none;">www.ivnoostveluwezoom.nl. Het maximum aantal deelnemers is 24. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand