NIEUWS

Fiets mee met de Gelderse Fiets4daagse Zomereditie

REGIO – De Gelderse Fiets4Daagse Zomereditie 2020 is een initiatief van de Gelderse Sportfederatie.

Het coronavirus trok een streep door de rekening van evenementen, zodat er een alternatieve manier werd bedacht om mensen op de fiets te krijgen.

De zomervakantie komt eraan! Heb je zin in een leuke uitdaging? Doe dan mee aan de Gelderse Fiets4daagse Zomereditie 2020! Ontdek de mooie omgeving van Gelderland; de natuur, het platteland, steden en dorpen. De Gelderse Fiets4Daagse loopt tot en met 30 augustus 2020.

Bepaal jouw eigen routes

Fiets je eigen 4daagse in de zomervakantie. Ga er gezellig op uit en ontdek leuke fietsroutes in de omgeving. De afstand, de dagen en met wie je fietst bepaal je zelf. Om het fietsen voor kinderen veilig en leuk te maken heeft de Gelderse Sportfederatie alvast wat leuke tips en handige linkjes gebundeld. Dit document is op deze pagina gratis te downloaden.

Meedoen kan op verschillende manieren. Je kunt op pad gaan met of zonder stempelkaart, je kunt je laten inspireren door leuke tips en handige links, of je bedenkt je routes zelf.  Registreer je fietstocht, deel je resultaten en win leuke prijzen.

Stempelkaart en oorkonde

Vraag de gratis stempelkaart en oorkonde aan. Op de stempelkaart staan checkpoints voor onderweg. De oorkonde is een leuke beloning na afloop van je fietstocht. Ga naar de Gelderse Fiets4Daagse, vul jouw gegeven in en ontvang de stempelkaart en de oorkonde als download.

Bron: Gelderse Fiets4Daagse
Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand