NIEUWS

Kindervoorstelling ‘Circus Salto’ in Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert op woensdag 29 juli Circus Salto, een sprankelende show voor kinderen

en hun families in Openluchttheater de Pinkenberg. De familievoorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bewonderen in het openluchttheater.

Circus Salto

Circus Salto presenteert een feestelijke familievoorstelling met spetterende jongleerkunsten, spectaculaire acrobatiek, magische goocheltrucs, vertederende eenden, een hilarische buikspreekact en natuurlijk de sprankelende clownerie van Clown Sander.

Over Clown Sander

Circus Salto is de kinderdroom van Sander Balk. Als 3-jarig jongetje was Sander al gefascineerd door alle facetten van het Circus. Na enige omzwervingen en ervaringen bij verschillende Circus- en Showproducties was hij het werken voor anderen zat en startte hij een eigen Circus: Het Circus Salto! Zelf is hij in de piste te zien als zijn alter ego Clown Sander een rol waarin hij zich verbaast, verwondert en dingen doet die eigenlijk niet kunnen… af en toe een grote bandiet en dan weer een echte ‘vriend’ van de kinderen! Duizenden kinderen bezoeken jaarlijks Circus Salto en dromen erbij weg …. een circusdroom… net als dat 3-jarige jongetje…

Informatie en kaartverkoop

 • Datum en tijd: woensdag 29 juli om 14:00 uur en 16:00 uur
 • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
 • Een voorstelling duurt 45 minuten. Er is geen pauze, maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.
 • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl

Openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Kijk voor meer informatie ook op: www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Bron: rheden.nieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

 • Alles over het coronavirus

  De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

 • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

  In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

 • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

  Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand