NIEUWS

Week lang geen treinen tussen Arnhem en Dieren

DIEREN – Tussen de treinstations Arnhem Centraal en Dieren rijden van maandag 10 tot en met woensdag 19 augustus geen treinen.

Prorail gaat namelijk het treinstation ‘Arnhem Velperpoort’ grondig verbouwen. De vervoerders zetten hiervoor bussen in.

Vanaf 20 augustus gaan de treinen weer rijden op deze route.

ProRail werkt in de zomermaanden aan diverse plekken in het land aan vernieuwing van het spoor. Dan is het minder druk in de trein. Daardoor hebben minder reizigers last van werkzaamheden. Toch kan het werk impact hebben op een treinreis, dus check voor vertrek altijd de reisplanner.

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand