NIEUWS

Kindervoorstelling ‘Het snotmysterie’ in Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 22 juli zijn kinderen en hun families welkom bij de voorstelling ‘Het Snotmysterie’

in Openluchttheater de Pinkenberg. De familievoorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bewonderen in het openluchttheater.

Het snotmysterie

Rudolf de Roerloze is zojuist ridder geworden en daar is hij erg trots op, ook al is hij niet zo handig in het krijgsbedrijf. Toch stuurt de koning hem op een gevaarlijke queeste. Want het koninkrijk wordt bedreigd door de snotmeester die alles en iedereen ‘besnot’. En er zijn geen ridders meer, hij is de laatste! Maar alsof dat niet genoeg ellende geeft, is ook Gwendoline de Schone, de dochter van de koning, verdwenen. Rudolf aarzelt geen moment….

Het Snotmysterie is een humorvolle voorstelling, met veel vaart, waarin de zoektocht naar jezelf centraal staat.

Informatie en kaartverkoop

 • Datum en tijd: zondag 22 juli om 14:00 uur en 16:00 uur (duur 45 minuten)
 • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
 • Een voorstelling duurt 45 minuten. We houden geen pauze, maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.
 • Meer informatie en kaartverkoop: http://www.depinkenberg.nl/'); return false;" style="box-sizing: border-box; background: transparent; color: rgb(193, 34, 58); text-decoration: none;">www.depinkenberg.nl.

Openluchttheater De Pinkenberg Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

 • Alles over het coronavirus

  De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

 • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

  In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

 • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

  Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand