NIEUWS

Initiatiefnemers Lokaal Rheden steunen ondernemers

RHEDEN – De gemeente Rheden krijgt een nieuw initiatief erbij om lokale ondernemers bij te staan in deze moeilijke tijd.

De coronacrisis hakt er stevig in. De consument gaat niet meer graag de deur uit om te winkelen. En steeds meer mensen winkelen online of geven gewoon minder geld uit.

Daarom zijn twee initiatiefnemers uit Velp aan de slag gegaan om een website te maken waar de consument makkelijk online kan winkelen. Op de website LokaalRheden.nl zijn links uit de gemeente Rheden te vinden ingedeeld in onder Horeca, Winkels, Diensten, Organisaties en Media waardoor kunnen gebruikers makkelijker zoeken.

Lokaal Rheden: “Het initiatief is ontstaan tijdens de corona crisis, waarbij de behoefte sterker werd om lokaal te kunnen inkopen en bestellen. Wij geloven dat lokaal inkopen en bestellen de toekomst is en dat er samenwerking kan ontstaan tussen de aanbieders, om producten en diensten uit de buurt om die snel bij u thuis te krijgen.”

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand