NIEUWS

Bedenk een arrangement of actie in de maand februari 2020 en stuur hem in

We zijn gestart!! “Verliefd op de Veluwezoom” is op social media populair, staat in de kranten,

sites, nieuwsbrieven en op posters door de dorpen heen. Voor het pilotjaar zijn wij als Toeristisch Platform Zuid Oost Veluwezoom al ontzettend trots. Wat een leuke arrangementen delen we met elkaar.

Wilt u ook nog meedoen? Op 18 februari willen we in de Regiobode nogmaals samen aandacht vragen met een sfeervolle advertentie. Voor u helemaal gratis!

Ook u kunt meedoen. Wat hebben we nodig?

 • U kunt nog een gratis arrangement aanleveren voor: https://www.visitarnhem.com/veluwezoom/verliefd. Tot vandaag 2000 bezoekers in 5 dagen
 • U kunt met een samenwerking/ aanbieding of actie gratis in de Regiobode geplaatst worden. Laat nu gelijk weten als je mee wilt doen.

Hoe? Bel mij Dienke Geurtz (06-20301258) of Peter Oversteegen (06-53341392) en we leggen het uit!

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

 • Alles over het coronavirus

  De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

 • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

  Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

 • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

  De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen