NIEUWS

Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

RHEDEN – Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden zoekt op korte termijn een jeugdbegeleider.

Wil je het enthousiasme voor de natuur met kinderen delen en vind je het een uitdaging om je eigen verwondering over te brengen op kinderen? Meld je dan voor deze vrijwilligersfunctie aan als jeugdbegeleider.

Jaarlijks brengen veel kinderen (en ouders) een bezoek aan Nationaal Park Veluwezoom en het bezoekerscentrum in Rheden. Door het bezoekerscentrum wordt voor de doelgroep jeugd veel georganiseerd.

Natuurmonumenten wil zo kinderen (4 t/m 12) enthousiast maken over de natuur en laten kennismaken met OERRR; het jeugdlidmaatschap van Natuurmonumenten. Voor uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestjes zijn we op zoek naar begeleiders. Kijk voor meer info  voor 1 maart op www.natuurmonumenten.nl.

Bron: studiorheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Wijzigingen vervoer per 1 augustus 2020

    In onze gemeente regelt Avan het vervoer. Vanaf 1 augustus 2020 is Avan nog steeds de overkoepelende organisatie, maar zijn er nieuwe vervoersbedrijven die de ritten verzorgen. Voor het aanvullend vervoer (regiotaxi) is dit taxibedrijf Munckhof. Voor georganiseerd vervoer (leerlingenvervoer, vervoer voor dagbesteding en vervoer vanuit de jeugdwet) gaat Willemsen de Koning de ritten verzorgen.

  • Een goede fietsverbinding maar geen SnelleFietsRoute

    Gezamenlijk werd door provincie en gemeente gewerkt aan een SnelleFietsRoute (SFR) tussen Arnhem en Dieren. Omdat de Hoofdstraat in Velp niet kan voldoen aan de eisen van de SFR besloot de gemeenteraad van Rheden dat dit gedeelte niet bij de SFR kan horen.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand