NIEUWS

Sinterklaas en Zwarte Pieten in alle dorpen welkom in de gemeente Rheden

de Sint en en zijn Zwarte Pieten op diverse locaties in de gemeente Rheden. Omdat het kinderfeest dit jaar vaak op dezelfde dag wordt wordt gevierd zijn diverse hulp Sint en Pieten ingeschakeld.
 
Sinterklaas Rheden boot

Rheden: Zaterdag 16 november
Om 12.30 uur verwelkomt burgemeester Carol van Eert Sinterklaas bij de Muziektent aan de Veerweg. Daarna stapt de burgemeester samen met Sint Nicolaas in de koets naar Café-Partycentrum Ons Huis, Mr. B. van Leeuwenplan 7.

Dieren: Zaterdag 23 november
Om 13.00 uur verwelkomt wethouder Dorus Klomberg Sint Nicolaas bij de veerstoep, Aan ’t Veer in Dieren. Vanaf hier begint de rondrit die eindigt op het Callunaplein.

De Steeg: Zaterdag 23 november
Om 13.30 uur verwelkomt wethouder Gea Hofstede Sinterklaas in het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel. Aansluitend rijdt zij samen met de Sint in de koets naar dorpshuis het Parkhuis, Parkweg 5.

Velp: Zaterdag 23 november
Om 16.30 uur begint de intocht en om 17.30 uur verwelkomt burgemeester Carol van Eert Sinterklaas bij het podium op het Oranjeplein.

Ellecom: Zaterdag 23 november
De intocht van Sinterklaas in Ellecom is tussen 11.00 en 13.00 uur bij het Dorpsplein.

Laag Soeren: Zaterdag 23 november
In Laag-Soeren is er een Sinterklaasfeest in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25. De Sint komt hier om 12.00 uur aan.

Spankeren: Zondag 1 december
Om 14.00 uur verwelkomt wethouder Marc Budel Sint Nicolaas aan de Fietsbrug, Dorpsstraat in Spankeren. Hierna wandelen zij naar het Dorpshuis, Loohof 65.

Bron: StudioRheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

    Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

  • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

    De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen