NIEUWS

Afsluiting Posbank voor gemotoriseerd verkeer voorlopig van de baan

Voor een besluit te nemen laat de gemeente Rheden eerst een onderzoek doen waarin de verkeersproblematiek in het nationaal park Veluwezoom uitgebreid wordt geschetst en waarin alle verschillende mogelijke oplossingen aan de orde komen en worden beoordeeld.

Raad steunt het voorstel unaniem

Deze beslissing heeft de Rhedense gemeenteraad dinsdagavond in unanimiteit genomen. De vier coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en PvdA kwamen met het voorstel en de rest van de raad ging erin mee. 

Met dit besluit geeft de raad gehoor aan de vele bezwaren die in de afgelopen tijd tegen de door het Rhedense college van B & W voorgestelde afsluiting zijn ingebracht. Met name de inwoners van de Schietbergseweg vrezen overlast als hun weg in het weekend de enige opgang van en vanaf de Posbank wordt. 

Bron: De Gelderlander

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

    Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

  • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

    De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen