NIEUWS

Weekend lang gratis film kijken in Dieren

In het weekend van 25 tot en met 27 oktober kan men weer een weekend lang gratis film kijken.

​​De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren dan alweer voor de vijfde keer het festival ‘Film in de Buurt’.

Vijf prachtige films in één weekend met dit jaar als thema Muziek. Filmhuis Dieren laat hier haar veelzijdige kant zien: oud, jong, de hele familie, voor iedereen zit er een leuke film bij. De Buurtschap van Dieren sponsort de kaartjes waardoor de toegang gratis is.

Er wordt een grote toeloop verwacht , dus reserveer snel. Vóór de film van zaterdag 26 oktober kunt u in de foyer van Theothorne voor 17,50 euro p.p. deelnemen aan een buffet, reservering is wel verplicht. Reserveer op de website van Filmhuis Dieren, hier zal ook worden vermeld wanneer een film vol is.

Het complete programma is te vinden op www.filmhuisdieren.nl.

Bron: StudioRheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

    Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

  • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

    De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen