NIEUWS

Kindercabaret in herfstvakantie in Dieren

Een groot feest voor kinderen vanaf 6 jaar (en hun (groot)ouders).Dat beloven de leden van Klets Kindercabaret.

Het trio treedt op woensdagmiddag 16 oktober, in de herfstvakantie, op bij Theater Rhederart in Dieren.

Dit wordt een interactief programma vol humor, leuke liedjes en gekke sketches. In hun programma laten Freek, Charlotte en Dookje zien dat je het best leuk kunt hebben zonder beeldschermen en telefoons.

Er klinkt een piano, een ukelele en veel percussie. De voorstelling is in de schouwburgzaal van Theothorne. Aanvang om 15.00 uur. De entreeprijs is 10 euro. Kaarten bestellen kan via www.rhederart.nl.

Bron: Studio Rheden.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

    Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

  • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

    De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen