NIEUWS

Beweging bij de Dierense sluis op de Open Monumenten Dagen

Het comité “Sluis in beweging” streeft ernaar de sluis weer in beweging te krijgen en het terrein het aanzicht te geven dat past bij het de status “beschermd dorpsgezicht” die de sluis nu al heeft.

Activiteiten

Het was een vrolijke boel op het sluisterrein en naar schatting 300 bezoekers hebben kunnen ervaren hoe mooi het terrein eigenlijk is. Er lag, voor het eerst sinds jaren, weer een boot in de sluis en er waren demonstraties van duikverenigingen. Er stond een aangename bries voor een zeiltochtje met de vletten van Scouting Dieren en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Voor foto;s klik hier.

Bron: RhedenNieuws.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Wat vindt u van het thema 'Verliefd op de Veluwe' ?

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    De verspreiding van het virus zorgt voor veel aandacht en vragen. Wij werken nauw samen met betrokken partijen. Lees over de landelijke maatregelen en wat dit betekent voor onze dienstverlening.

  • Geldkrant: tips en adviezen voor als het financieel even minder gaat

    Veranderingen in uw dagelijkse leven kunnen gevolgen hebben voor uw portemonnee. Door de coronacrisis zijn veel dingen ook anders dan eerst. De crisis kan voor u financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij samen met Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) een speciale editie van de Geldkrant gemaakt

  • Arbeidsmigranten en zorgcliënten meer in balans in de buurt

    De gemeenteraad van Rheden heeft op 2 juli een voorbereidingsbesluit genomen met de naam ‘Omzetten Wonen’. Door dit besluit is het mogelijk meer spreiding aan te brengen in de locaties waar arbeidsmigranten en zorgcliënten wonen. Voor nieuwe initiatieven moet vanaf 7 juli eerst een omgevingsvergunning worden aangevraagd.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen