Nieuws

Voorstelling De Adeloedeladelaar bij kasteel Rosendael

van De Adeloedeladelaar. Deze voorstelling vol muziek en fantasie van gezelschap De Rode Maan begint om 15.15 uur.

De Adeloedeladelaar gaat over een meisje dat met haar tovervriendje in een strandhuisje woont. Samen maken ze van alles mee. Op een dag vindt het meisje in het zand een doek met een vreemde vogel er op. Ze wil niets liever dan die vogel vinden en in het echt zien en dat wordt een heel avontuur.
De Rode Maan is een Muzikaal Verteltheater met voorstellingen rondom sprookjesachtige, mythische en hedendaagse thema’s, speels van aard, lichthartig van kleur en gedragen door een diepere ondertoon. De verhalen vinden hun wortels in de geschiedenis, maatschappelijke kwesties, mythen, sagen en klassieke sprookjes.

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten. Vooraf kunnen de kinderen met hun ouders Park Rosendael ontdekken aan de hand van de Beleef!-plattegrond. Zo kunnen ze hutten bouwen, met een schepnetje waterdiertjes vangen en over het blotevoetenpad lopen. Op het gazon liggen buitenspelletjes en de Bedriegertjes zijn een kijkje waard.
De entree voor de voorstelling en het park kost samen 8,50 euro voor zowel kinderen als volwassenen. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/evenementen.

Bron: Regiobodeonline.nl

 

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

 

In/Uitloggen

Wettelijke mededelingen