NIEUWS

Open Nederlands Schaakkampioenschap in Dieren van 23 juli t/m 1 augustus 2019

De 18-jarige Lucas van Foreest is al jaren een populaire deelnemer

bij het Open Nederlands Schaakkampioenschap in Dieren. Dit jaar heeft zijn komst naar sportcomplex Theothorne extra cachet: vorige week werd hij Nederlands kampioen.

De talentvolle schaker zal van 23 juli tot en met 1 augustus de strijd aanbinden met onder meer acht collega-grootmeesters en veertien meesters. Reeds meer dan 30 buitenlandse spelers hebben zich aangemeld voor de Open Groep.

Het toernooi herbergt ook dit jaar weer bekende nevenactiviteiten als Dimitri Reinderman’s popquiz (donderdagavond 25 juli), het Open OSBO-snelschaakkampioenschap (vrijdagavond 26 juli) en een rapidtoernooi op zaterdag 27 juli.

In alle groepen beginnen de partijen dagelijks om 13.00 uur. Op donderdag 1 augustus begint de laatste ronde om 12.00 uur, de officiële sluiting is rond 18.00 uur. De toppartijen van het Open NK zijn ook online te volgen.

Bron: StudioRheden.nl

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld u hier aan voor de STRV nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste toeristisch recreatieve ontwikkelingen in regio

Veluwezoom live

Gemeente nieuws

  • Alles over het coronavirus

    Op deze pagina vindt u een samenvatting van de coronamaatregelen, verwijzingen naar uitgebreide informatie en wat dit voor u betekent.

Contact Informatie

logoveluwezoom_green.png

Peter van Anrooylaan 19
6952 CW Dieren

+31(06)537 315 89
 

Evenementen deze maand